Seka eilen, etta tanaan on aurinko paistanut lahinna vain ohuen pilviverhon takaa. Molempina paivina tosin on myos hetken paistanut ihan kunnolla. Mutta ei se silti sita tarkoita, etteiko olisi lamminta! Eipa tuo lampomittari ole paljoa alle 30 asteen tipahdellut edes iltaisin.

Eilinen paiva meni paaasiassa lohoten altaalla. Lahes vartin valein pitaa kylla kayda vilvoittautumassa altaassa... Illalla kaytiin syomassa ravintolassa, joka oli rakennettu meren paalle. Syominkien jalkeen paatettiin kokea jotain eksoottista ja suunnattiin thaiboxing-otteluun. Kylla oli kokemus isolla Koolla. Paikalliset olivat kannustuksessa niin kympilla mukana, etta tunnelma ei jattanyt ketaan kylmaksi. Illan kohokohtana viimeisena otteluna kaytiin "paivakotisarja", jossa about 5 vuotiaat pojat ottelivat ihan tosissaan. Meilla oli videokamera mukana, joten ihan ihkaelavia todisteitakin saatiin.

Yllattaen myoskin tama paiva kului altaalla maatessa. Tanaan on myos toiselle allekirjoittaneista tapahtunut petteripunakuono-ilmio. Peitepuikko ja puuteri on ahkerassa kaytossa ;) Illalla matkattiin markkinakadulle harjoittamaan tinkimistaitoja. Musta on tullut jo aika hyva tinkaaja, on sita jotain tullut iskaltakin opittua ;D Ensimmaiset tuliaiset on siis jo ostettu. Huomenna sitten taas uudestaan tutkimaan kojujen antia.

Nyt taytyy lopetella, kun tama nettipaikka menee kiinni. Hauskaa vappua itse kullekkin!

-J & T